O bag beach .táskatest

O bag beach táskatest

Elérhetőség: Nincs készleten

10 725,00 Ft

Termék leírás

Részletek

O bag beach táskatest kosár hatású mintázattal. XL EXTRALIGHT® anyagból készült, amely egy habos gumi anyag, színes, rugalmas, tartós és könnyű, különleges “soft touch' tapintással.

A testen két lyuk található oldalanként, melyeknek köszönhetően összeszerelhető és személyre szabható a táska, cserélhető kiegészítőkkel. (fogó, pánt, gallér, táskabelső).

Méretek: 31 cm magas, 39 cm széles, 14 cm mély.

Ez a termék zárt cellás habos gumianyagból készült egy különleges eljárással, ezért köszönheti különösen lágy külsejét, mind látványra, mind tapintásra. Éppen ez az oka, hogy hővel való kezelése esetén vagy ha hő hatásnak van kitéve, elváltozások következhetnek be egyedi formáján.

Javasoljuk, hogy a táskatest NE legyen hosszan napsugárnak, és magas hőmérsékletnek (ne hagyd például télen fűtőtesthez közel vagy nyáron autóba zárva), vagy más hőforrásnak kitéve, így megelőzhetők a hő hatására kialakuló károk és szín- vagy formabeli elváltozások.

Ajnálott az O clean szivaccsal tisztítani a testet. Alternatívaként lehet használni 30°C-os vizet és neutrális szappant.

Tilos dörzsölni.

További információk

További információk

CSZ OBAGB012_EVS03

Vélemények

Írja le saját véleményét

You're reviewing: O bag beach .táskatest