Fizetési információk

Fizetési módszer

Max&Bag KFT a következő fizetési módszereket fogadja el:

Bankkártya

A fizetés pillanatában, a vásárlók megadják a saját bankkártya adataikat egy védett elektronikus banki rendszeren keresztül.
Lehetőség van Visa, Mastercard és American Express kártyákkal való vásárlásra.

Minden tranzakció egy biztonságos szerveren megy keresztül, amellyel a Max&Bag KFT garantálja vásárlóinak az adatok maximális védelmét.
A Max&Bag KFT Ügyfélszolgálati munkatársai nincsenek semmilyen módon felhatalmazva, hogy elkérjék vagy elfogadják a bankkártyák számát és / vagy annak lejárati adatait.
A webshopon belül elvégzett vásárlások magasabb védelmének garantálása érdekében a Max&Bag KFT arra kéri vásárlóit, hogy forduljanak a Verified By Visa vagy Mastercard Securecode szolgáltatáshoz, és kérjenek egy PIN biztonsági kódot, hogy teljes biztonságban végezhessék el vásárlásaikat.
További információkért kérünk, látogass el a www.visaitalia.com vagy a www.mastercard.com/it honlapra.

Paypal

A Paypal rendszerén történő fizetés kiválasztásával a vásárló fizethet közvetlenül saját Paypal számláján keresztül vagy használhatja a Paypal rendszerén igényelt bankkártyával történő fizetési rendszert.
További információkért látogass el a www.paypal.com oldalra.

Utánvét

Csak a Magyarországon belül történő kézbesítések esetében van lehetőség utánvétes fizetésre is.
Ez a szolgáltatás Ft-os költséggel jár.

A fizetés biztonsága

Az internetes visszaélések, csalások elkerülése érdekében a www.obag.it oldalon történő vásárlások utáni fizetések a hálózaton az adott illetékes bank által kerülnek kezelésre, annak saját, biztonságos szerverein keresztül. Az illetékes bank a felelős a megrendeléssel kapcsolatos adatok biztonságos környezetben történő megőrzéséért és automatikus kezeléséért, beleértve ebbe a pénzügyi információkat is. Minden pénzügyi információ, mint a bankszámlaszám, a lejárati dátum, stb. közvetlenül az adott illetékes bank által kerül felhasználásra, amely garantálja az online tranzakciók biztonságát.
A Max&Bag KFT nem jut hozzá a bankkártya adataihoz, tehát semmilyen módon nem képes tárolni vagy megőrizni azokat.