Általános Szerződési Feltételek

Általános Feltételek

A Max&Bag KFT:

  • nem vállalja semmilyen formában a felelősséget a végső felhasználók számítógépének esetleges helytelen működése miatt, amennyiben az ő számítógépükön megjelenő színek nem felelnek meg az eredetieknek;
  • csak minőségi termékeket forgalmaz;
  • információkat tesz közzé oldalán keresztül, amellyel szolgáltatást nyújt a végső felhasználók számára és nem vállal semmiféle felelősséget az esetleges technikai pontatlanságokért és/vagy hibákért, és vállalja ezeknek a javítását az írásban történt figyelmeztetés után.
  • nem vállalja, hogy az összes, a www.obag.eu honlapon feltüntetett információ megfelel más Országok szabályrendszerének.
  • nem garantálja, hogy a honlapon nincs vírus vagy más lehetséges káros forrás.
  • az Általános Értékesítési Feltételeknek az eredeti nyelve olasz, és ez került lefordításra magyar nyelven.

A végső felhasználónak tiszteletben kell tartania az Általános Szerződési Feltételekben leírtakat, és vállalja ezeknek az oldalaknak a rendszeres ellenőrzését.

A Max&Bag KFT felkéri a felhasználókat, hogy ismerkedjenek meg az Általános Értékesítési Feltételekben foglaltakkal, melyek szabályozzák a termékek vásárlását, és a honlapon keresztül intézett rendelések kezelését.
Kérünk, olvasd el figyelmesen ezeket a feltételeket, mielőtt vásárolnál a www.obag.eu honlapon szereplő termékek közül. A www.obag.eu holnapon szereplő bármely termék megvásárlásával egyidejűleg automatikusan elfogadod az itt feltüntetett feltételeket is.

Fenntartjuk a jogot a jelen Általános Értékesítési Feltételek módosítására új szolgáltatások nyújtása, valamint az aktuális törvényekhez és rendeletekhez való alkalmazkodás érdekében, éppen ezért felkérünk ennek az oldalnak a folyamatos ellenőrzésére.
A végső felhasználó a honlapot csakis saját célból használhatja, úgy mint az oldalak közt történő böngészésre, olvasásra és felénk történő információ szolgáltatásra, termékeink megnézésére és összehasonlítására. A www.obag.eu honlap és annak teljes tartalma a Max&Bag KFT tulajdonában áll, és nem engedélyezi vagy hatalmaz fel másokat annak lemásolására vagy hamisítására.
A honlapon található anyagok Copyright védettséget élveznek.

Töltsd le az Általános Értékesítési Feltételeinket

Szolgáltatásaink használatának érdekében szükséges, hogy:

  • A 18. életévet betöltötted
  • Rendelkezel a szükséges követelményekkel a kötelező érvényű szerződések megkötéséhez.
  • Rendelkezel egy érvényes e-mail címmel
  • A felhasználó köteles elfogadni bármiféle fenntartás nélkül ezeket az általános rendelkezéseket. Abban a pillanatban, ahogy a végső felhasználó visszaigazolja megrendelését honlapunkon keresztül, kötelező elfogadnia ezeket a feltételeket.

A felhasználó felelős az általa tett megnyilvánulásokért és tudatában van, hogy bizonyos hamis kijelentések a törvények értelmében büntethetők.

Részletes információkért, lépj velünk kapcsolatba a következő telefonszámon: vagy várjuk leveled a customerservice@obaghungary.com e-mail címre.